Het technisch ABC van Woningborg

Eengezinshuizen In Aanbouw

Bij de Woningborg Garantie- en Waarborgregelingen hanteren we de criteria van het Bouwbesluit en goed en deugdelijk werk.

Goed en deugdelijk werk met het technisch ABC

De criteria van goed en deugdelijk werk zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring met klachten van kopers en het toetsen en inspecteren van nieuwbouw- en transformatieplannen. Dit maakt Woningborg tot dé kennispartij op het gebied van nieuwbouwwoningen en -projecten. 

Omdat we het belangrijk vinden om onze kennis te delen, biedt Woningborg al jaren het Technisch ABC aan. Het ABC is een praktische vertaling van het Bouwbesluit van de overheid en nog veel meer. We gaan dieper in op toepassing en uitwerking van de materie, waar het Bouwbesluit de randvoorwaarden aangeeft.

Een praktisch, digitaal naslagwerk in elke fase van uw project!

Schermafbeelding 2020 11 27 Om 145035In het recentelijk vernieuwde, volledig digitale Technisch ABC vindt u ruim 250 artikelen met betrouwbare, waardevolle en duidelijk onderbouwde technische adviezen, die u helpen om te voldoen aan de regels die de overheid stelt, de kwaliteit steeds te verhogen en faalkosten te voorkomen.

Het Technisch ABC is beschikbaar met een van de aantrekkelijke abonnementen voor grote en kleine ondernemingen voor een vriendelijke prijs.

Neem snel een kijkje