Nieuws

Reset alle filters
Er zijn 100 nieuwsartikelen gevonden

5 vragen aan... Roy Bisschop

Roy is plancoördinator bij Woningborg. Wie is Roy en wat drijft hem in zijn werk?
Lees meer

Lekkage plafond vanuit installaties

Aan kop van onze Top 10 met meestgemelde klachten staat lekkage aan het plafond vanuit installaties. Lees hier hoe u als bouwondernemer deze klachten oplost.
Lees meer

5 tips om klachten van kopers te voorkomen

We hebben een top 10 samengesteld van meest gemelde klachten bij Woningborg over de eerste helft van 2018. Waarom zijn al die klachten gemeld? We geven 5 tips om klachten van kopers te voorkomen.
Lees meer

Van harte gefeliciteerd!

Drie bij Woningborg ingeschreven ondernemingen vielen in de prijzen tijdens de Cobouw Awards en de Nationale Innovatie en Duurzaamheidsprijs Wonen 2018.
Lees meer

Verstopte riolering

Een klacht over een verstopte riolering blijkt terecht. Herstel is disproportioneel maar er volgt wel een veroordeling.
Lees meer

5 vragen aan... Jose van Suijlekom

José is een van de experts op het Bedrijfsbureau. Als klachtencoördinator heeft ze contact met veel kopers en bouwbedrijven. Een kennismaking met José.
Lees meer

Spannende tijden in de woningmarkt

Vrijwel dagelijks is de woningmarkt in het nieuws. Met het tekort aan woningen, tekort aan personeel en stijgende bouwprijzen. We nemen u graag mee in de belangrijkste ontwikkelingen in de woningmarkt en de gevolgen die we bij Woningborg zien.
Lees meer

Vocht in dekvloer

Bestaat er een norm dat een vloer bij oplevering droog genoeg moet zijn voor het aanbrengen van een gewenste vloerafwerking?
Lees meer

gedelamineerde gevelbeplating

Regelmatig bespreken we een uitspraak van de Raad van Arbitrage. Dit keer over gedelamineerde gevelbeplating die moet worden vervangen.
Lees meer

Woningborg is klaar voor de AVG, u ook?

25 mei 2018 wordt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dan hebben alle landen binnen de Europese Unie dezelfde privacyregels.
Lees meer
Pagina 10 van 10