Woningborg verwelkomt Martine Ammerlaan als nieuwe CFRO

Woningborg kondigt met trots aan dat Martine Ammerlaan is aangesteld als nieuwe bestuurder, in de rol van CFRO. Martine brengt een schat aan ervaring mee, met meer dan 20 jaar expertise, opgedaan bij o.a. Aegon in diverse directie functies. Voor haar overstap naar Woningborg maakte ze als CFO deel uit van de statutaire directie van Corpag Group, een administratieve dienstverlener.

“Met zowel haar ervaring als haar persoonlijkheid sluit Martine prachtig aan bij de huidige fase waarin Woningborg zich bevindt. Haar intrinsieke interesse in nieuwbouw woningen maakt dat we met Martine in ons team mooie slagen kunnen maken in het verbeteren van onze propositie richting de toekomst”, aldus Wytzejan de Jong, algemeen directeur Woningborg. 


Martine Ammerlaan geeft aan; “Ik heb er veel zin in om bij dit mooie bedrijf aan de slag te gaan, en mijn steentje bij te dragen om met de bouwers en kopers samen te werken en te ondersteunen”

Naast haar nieuwe rol bij Woningborg, is Martine actief als commissaris bij woningcorporaties Maasdelta en Meerwonen. Haar veelzijdigheid en ervaring zullen ongetwijfeld van grote waarde zijn voor Woningborg. Woningborg is verheugd om haar aan boord te hebben en kijken uit naar haar bijdrage aan de verdere groei en succes van onze organisatie.

1629184883690


Martine neemt het stokje over van Gerlof Muntinga. Wij danken Gerlof hartelijk voor alles wat hij voor Woningborg heeft gedaan de afgelopen jaren en wensen hem succes met zijn verdere carriere.