Nieuws

Reset alle filters
Er zijn 125 nieuwsartikelen gevonden

Trends woningmarkt: Traditioneel bouwen is nu toch echt verleden tijd

In opdracht van Woningborg heeft adviesburo TwijnstraGudde een onderzoek uitgevoerd naar 10 trends op de woningmarkt. Naast “Schaarste is er in overvloed”, is ook “Traditioneel bouwen is nu toch echt verleden tijd” een ontwikkeling met toekomstperspectief.
Lees meer

Trends woningmarkt: Schaarste is er in overvloed

Na de top 10 bouwgebreken is het nu tijd voor de top 10 trends voor de woningmarkt met op nummer 1 “Schaarste is er in overvloed”. We gaan uitgebreid in op de nieuwe ontwikkelingen en het toekomstperspectief rondom deze trend.
Lees meer

Na het faillissement: interview familie van Nieuwkerk

De familie van Nieuwkerk vertelt over hun woning in nieuwbouwproject Eilandrijk in Rijswijk en wat ze hebben meegemaakt toen de bouwonderneming failliet ging.
Lees meer

Faillissementen in de bouw

Afgelopen tijd is de bouw opgeschrikt door 2 grote faillissementen. Iets waarvan niemand hoopt dat het gebeurt. Maar als het toch gebeurt, hoe gaat het dan verder voor de kopers?
Lees meer

Spuwers op het balkon: bouwbesluit en advies

Balkons voorzien van spuwers of gecontroleerde hemelwaterafvoer? Lees meer over de wettelijke eisen en het advies van Woningborg.
Lees meer

Chepp, de gebruiksvriendelijke app voor al uw bouwinspecties

Chepp is de gebruiksvriendelijke app voor al uw bouwinspecties. U kent het misschien al als de app die Woningborg gebruikt voor de inspecties van het Woningborg Kwaliteitsborging Instrument (WKI). Als u Chepp gebruikt tijdens een WKI project dan is een licentie inbegrepen in het project. Wilt u nog meer met Chepp kunnen doen? Zoals werken met tickets op tekening of gebruikmaken van Chepp bij andere projecten. Kies dan voor een eigen licentie zonder beperkingen!
Lees meer

Ter Steege bereikt hoogste punt project Eilandrijk

Vrijdag 10 juli 2020 waren er blije gezichten te zien bij de borrel ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt van het nieuwbouw project Eilandrijk te Rijswijk door Ter Steege. Vanwege het faillissement van de eerste aannemer was het bereiken van het hoogste punt een moment waar lang op gewacht is door de toekomstige bewoners van Eilandrijk.
Lees meer

10 trends in de woningmarkt

In opdracht van Woningborg heeft adviesburo TwijnstraGudde een onderzoek uitgevoerd naar trends op de woningmarkt. We hebben een top 10 voor u in beeld gebracht.
Lees meer

Geluidshinder in relatie tot de buren

In de top 10 van klachten staat op 10 bij Woningborg: geluidshinder in relatie tot de buren. De geluidsoverlast betreft vrijwel altijd de geluidsoverdracht tussen naast elkaar gelegen woningen of boven elkaar gelegen appartementen. Wat zijn veel voorkomende oorzaken en wat kan er aan gedaan worden.
Lees meer

5 vragen aan..... Gerlof Muntinga

Sinds 1 juni 2020 is Gerlof Muntinga als CFRO verantwoordelijk voor Financieel en Risico-management bij Woningborg. Tijd om verder kennis te maken door hem 5 vragen te stellen.
Lees meer
Pagina 6 van 13