Nieuws

Reset alle filters
Er zijn 117 nieuwsartikelen gevonden

5 vragen aan..... Gerlof Muntinga

Sinds 1 juni 2020 is Gerlof Muntinga als CFRO verantwoordelijk voor Financieel en Risico-management bij Woningborg. Tijd om verder kennis te maken door hem 5 vragen te stellen.
Lees meer

Bouwers zien de toekomst positief tegemoet

Woningborg informeerde bij bouwondernemingen, makelaars en projectontwikkelaars naar de verwachtingen voor de toekomst en de voortgang op de bouw. En het beeld is overwegend positief.
Lees meer

Woningborg staat 100% achter de Nederlandse bouw

‘De continuïteit en de werkgelegenheid in de bouwsector moeten gewaarborgd blijven om het woningtekort niet verder te laten oplopen’, zo meldt het ministerie van Binnenlandse Zaken in een gezamenlijke verklaring Samen doorbouwen aan Nederland van kabinet en bouwsector. Dit wordt door Woningborg volledig ondersteund.
Lees meer

Interview Wytzejan de Jong in Cobouw

Wytzejan de Jong, directeur Woningborg, geeft interview in Cobouw over de impact van Corona en de veranderingen in de markt.
Lees meer

Enquete impact Corona maatregelen onder top 50

Woningborg informeerde bij haar top 50 deelnemende bouwondernemingen wat zij nu al merken van de maatregelen rondom Corona. Wat valt op?
Lees meer

Thuisonderwijs met de Technische ABC van Woningborg

Thuisonderwijs met de Technische ABC, zo ziet dat er uit!
Lees meer

Bouwplaatsinspecties en metingen tijdens Corona maatregelen

Bouwplaatsinspecties en metingen gaan waar mogelijk door. Hierbij willen wij u en onze medewerkers bij het uitvoeren van deze werkzaamheden zo goed als mogelijk vrijwaren van situaties waarbij een eventuele besmetting met het Coronavirus kan plaatsvinden. De gezondheid van u en onze medewerkers hebben voor ons de hoogste prioriteit.
Lees meer

Corona-specifieke artikelen opnemen in de overeenkomst?

Woningborg krijgt veel vragen over hoe de gevolgen van de Coronacrisis beperkt kunnen worden. Vragen of boetes bij overschrijding of opschorting bouwtijd kunnen worden uitgesloten of dat een aanvullend artikel in de overeenkomst kan worden opgenomen om aansprakelijkheid bij gevolgen van Corona uit te sluiten.
Lees meer

Hoe gaat Woningborg om met het Coronavirus?

In Nederland gelden vanaf 15 maart 2020 aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. Woningborg volgt de richtlijnen van het RIVM en onze medewerkers zullen waar mogelijk thuiswerken. De bedrijfsvoering van Woningborg gaat door. Met behulp van thuiswerken en een kernbezetting zorgen wij er voor dat processen doorlopen.
Lees meer

Veelgestelde vragen overmacht, onwerkbare dagen, acceptatie en oplevering inzake Coronavirus

Woningborg ontvangt veel vragen vragen inzake overmacht, onwerkbare werkdagen, planacceptatie en opleveringen in relatie tot het Coronavirus. We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen op een rij gezet.
Lees meer
Pagina 6 van 12