Nieuws

Reset alle filters
Er zijn 121 nieuwsartikelen gevonden

Spuwers op het balkon: bouwbesluit en advies

Balkons voorzien van spuwers of gecontroleerde hemelwaterafvoer? Lees meer over de wettelijke eisen en het advies van Woningborg.
Lees meer

Chepp, de gebruiksvriendelijke app voor al uw bouwinspecties

Chepp is de gebruiksvriendelijke app voor al uw bouwinspecties. U kent het misschien al als de app die Woningborg gebruikt voor de inspecties van het Woningborg Kwaliteitsborging Instrument (WKI). Als u Chepp gebruikt tijdens een WKI project dan is een licentie inbegrepen in het project. Wilt u nog meer met Chepp kunnen doen? Zoals werken met tickets op tekening of gebruikmaken van Chepp bij andere projecten. Kies dan voor een eigen licentie zonder beperkingen!
Lees meer

Ter Steege bereikt hoogste punt project Eilandrijk

Vrijdag 10 juli 2020 waren er blije gezichten te zien bij de borrel ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt van het nieuwbouw project Eilandrijk te Rijswijk door Ter Steege. Vanwege het faillissement van de eerste aannemer was het bereiken van het hoogste punt een moment waar lang op gewacht is door de toekomstige bewoners van Eilandrijk.
Lees meer

10 trends in de woningmarkt

In opdracht van Woningborg heeft adviesburo TwijnstraGudde een onderzoek uitgevoerd naar trends op de woningmarkt. We hebben een top 10 voor u in beeld gebracht.
Lees meer

Geluidshinder in relatie tot de buren

In de top 10 van klachten staat op 10 bij Woningborg: geluidshinder in relatie tot de buren. De geluidsoverlast betreft vrijwel altijd de geluidsoverdracht tussen naast elkaar gelegen woningen of boven elkaar gelegen appartementen. Wat zijn veel voorkomende oorzaken en wat kan er aan gedaan worden.
Lees meer

5 vragen aan..... Gerlof Muntinga

Sinds 1 juni 2020 is Gerlof Muntinga als CFRO verantwoordelijk voor Financieel en Risico-management bij Woningborg. Tijd om verder kennis te maken door hem 5 vragen te stellen.
Lees meer

Bouwers zien de toekomst positief tegemoet

Woningborg informeerde bij bouwondernemingen, makelaars en projectontwikkelaars naar de verwachtingen voor de toekomst en de voortgang op de bouw. En het beeld is overwegend positief.
Lees meer

Woningborg staat 100% achter de Nederlandse bouw

‘De continuïteit en de werkgelegenheid in de bouwsector moeten gewaarborgd blijven om het woningtekort niet verder te laten oplopen’, zo meldt het ministerie van Binnenlandse Zaken in een gezamenlijke verklaring Samen doorbouwen aan Nederland van kabinet en bouwsector. Dit wordt door Woningborg volledig ondersteund.
Lees meer

Interview Wytzejan de Jong in Cobouw

Wytzejan de Jong, directeur Woningborg, geeft interview in Cobouw over de impact van Corona en de veranderingen in de markt.
Lees meer

Enquete impact Corona maatregelen onder top 50

Woningborg informeerde bij haar top 50 deelnemende bouwondernemingen wat zij nu al merken van de maatregelen rondom Corona. Wat valt op?
Lees meer
Pagina 6 van 13