Over Woningborg

Het certificaat van Woningborg N.V. biedt zekerheid. Zekerheid dat bij een faillissement van de ondernemer voor oplevering de woning wordt afgebouwd of dat wij de betaalde aanneemtermijnen aan de koper vergoeden. Bovendien waarborgen we na oplevering de Woningborg-garantie die de ondernemer verstrekt.

Meer dan 1 miljoen woningen in Nederland zijn inmiddels gebouwd met een Woningborg-certificaat. En dat is niet zomaar. Met 40 jaar ervaring en meer dan 1000 aangesloten ondernemingen, bekleden wij een vooraanstaande positie in de woningbouwsector en zijn wij marktleider met 70% marktaandeel in de nieuwbouwkoopwoningen sector.

Daarnaast biedt Woningborg Advies B.V. een uitgebreid pakket aan adviesdiensten die de ondernemer helpt de kwaliteit te verhogen. En Woningborg Toetsing en Toezicht B.V. is dé private partij op het gebied van kwaliteitsborging van nieuwbouwwoningen. Woningborg-medewerkers hebben dagelijks contact met kopers, aannemers, projectontwikkelaars, makelaars, notarissen en andere belanghebbenden rond woningbouw.

Dat maakt Woningborg tot dé kennispartij in de woningbranche. Kennis die we graag met u delen!

Contactgegevens

Woningborg

T: 0182 - 58 00 04
E: info@woningborggroep.nl

Tielweg 24, 2803 PK  Gouda

Technische klachtenlijn kopers

Maandag - donderdag van 8.00 - 12.00 uur

T: 085 – 22 23 72 2


E: klachten@woningborggroep.nl

Heeft u het certificaatnummer vermeld?

Alle bedrijfsgegevens