Woningborg zakelijk certificaat

Team Zakelijk

Het zakelijk certificaat van Woningborg is speciaal ontwikkeld voor zakelijke opdrachtgevers zoals woningbouw coöperaties en beleggers. Zij vragen vaak een bankgarantie als zekerheid om risico’s tijdens de bouw af te dekken. Deze bankgarantie is vaak maar 5 of 10% van de aanneemsom en legt beslag op uw werkkapitaal.

Daarom heeft Woningborg het zakelijk certificaat ontwikkeld. Dit biedt opdrachtgevers meer zekerheid door de hogere dekking. De standaarddekking is 30% van de aanneemsom en kan in sommige gevallen verhoogd worden tot maximaal 60%. En daarnaast worden risico’s verkleint doordat Woningborg het bouwplan technisch en juridisch toetst.

Woningborg biedt net als in de particuliere markt de insolventiewaarborg en de herstelwaarborg aan. De insolventiewaarborg kan bij zakelijke opdrachtgevers ook los worden afgenomen. Met het zakelijk certificaat kunt u niet alleen nieuwbouw verzekeren maar ook transformatie- of renovatieprojecten.

Bel onze accountmanager Thijs Mol op (06) 14 76 49 04 of onze planco√∂rdinator zakelijk Evelien Sikkes-de Bruijn op (06) 38 18 39 40 voor meer informatie of het maken van een afspraak. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen: [email protected]