Nieuws

Reset alle filters
Er zijn 111 nieuwsartikelen gevonden

Digitaal ondertekenen & Woningborg Portaal

Woningborg heeft niet stilgezeten de afgelopen tijd. Wij hebben twee nieuwe tools ontwikkeld, die we graag aanbieden aan uw onderneming.
Lees meer

BENG is hier

Dat BENG op 1 januari 2021 van kracht is gegaan, is u vast wel bekend. Maar weet u ook waarom BENG wordt ingevoerd, wat de BENG-eisen en de verschillen ten opzichte van EPC zijn? En wat zijn de gevolgen voor u als aannemer?
Lees meer

Trends woningmarkt: Eigen huis onbetaalbaar voor Jan Modaal

In opdracht van Woningborg heeft adviesburo TwijnstraGudde een onderzoek uitgevoerd naar 10 trends op de woningmarkt. Naast “Schaarste is er in overvloed” en “Traditioneel bouwen is nu toch echt verleden tijd”, is "Eigen huis onbetaalbaar voor Jan Modaal", ook een ontwikkeling met toekomstperspectief.
Lees meer

Trends woningmarkt: Huis als Computer

In opdracht van Woningborg heeft adviesburo TwijnstraGudde een onderzoek uitgevoerd naar 10 trends op de woningmarkt. Naast “Schaarste is er in overvloed” en “Traditioneel bouwen is nu toch echt verleden tijd”, "Eigen huis onbetaalbaar voor Jan Modaal", is ook "Huis als Computer" een ontwikkeling met toekomstperspectief.
Lees meer

Trends woningmarkt: Traditioneel bouwen is nu toch echt verleden tijd

In opdracht van Woningborg heeft adviesburo TwijnstraGudde een onderzoek uitgevoerd naar 10 trends op de woningmarkt. Naast “Schaarste is er in overvloed”, is ook “Traditioneel bouwen is nu toch echt verleden tijd” een ontwikkeling met toekomstperspectief.
Lees meer

Trends woningmarkt: Schaarste is er in overvloed

Na de top 10 bouwgebreken is het nu tijd voor de top 10 trends voor de woningmarkt met op nummer 1 “Schaarste is er in overvloed”. We gaan uitgebreid in op de nieuwe ontwikkelingen en het toekomstperspectief rondom deze trend.
Lees meer

Na het faillissement: interview familie van Nieuwkerk

De familie van Nieuwkerk vertelt over hun woning in nieuwbouwproject Eilandrijk in Rijswijk en wat ze hebben meegemaakt toen de bouwonderneming failliet ging.
Lees meer

Faillissementen in de bouw

Afgelopen tijd is de bouw opgeschrikt door 2 grote faillissementen. Iets waarvan niemand hoopt dat het gebeurt. Maar als het toch gebeurt, hoe gaat het dan verder voor de kopers?
Lees meer

Spuwers op het balkon: bouwbesluit en advies

Balkons voorzien van spuwers of gecontroleerde hemelwaterafvoer? Lees meer over de wettelijke eisen en het advies van Woningborg.
Lees meer

Chepp, de gebruiksvriendelijke app voor al uw bouwinspecties

Chepp is de gebruiksvriendelijke app voor al uw bouwinspecties. U kent het misschien al als de app die Woningborg gebruikt voor de inspecties van het Woningborg Kwaliteitsborging Instrument (WKI). Als u Chepp gebruikt tijdens een WKI project dan is een licentie inbegrepen in het project. Wilt u nog meer met Chepp kunnen doen? Zoals werken met tickets op tekening of gebruikmaken van Chepp bij andere projecten. Kies dan voor een eigen licentie zonder beperkingen!
Lees meer
Pagina 3 van 12