Nieuws

Reset alle filters
Er zijn 125 nieuwsartikelen gevonden

Gemiddeld een 7,6 voor bouwbedrijven op bouwnu.nl

Wie herkent het niet. Je hebt net een pakket van de bezorger ontvangen, hebt de deur nog niet dichtgedaan of je hebt al een nieuw emailbericht binnen op je telefoon. Of je tevreden bent met de aankoop, hoe je de service hebt ervaren en natuurlijk de vraag of je de webshop een rapportcijfer wil geven. Ze zijn er snel bij met de vragenlijst en zij zijn niet de enige.
Lees meer

Het Technisch ABC van Woningborg

In het vernieuwde, volledig digitale Technisch ABC vindt u ruim 250 artikelen met betrouwbare, waardevolle en duidelijk onderbouwde technische adviezen, die u helpen om te voldoen aan de regels die de overheid stelt, de kwaliteit steeds te verhogen en faalkosten te voorkomen.
Lees meer

NIEUWE GARANTIE- EN WAARBORGREGELINGEN PER 1 JULI 2021

Per 1 juli zijn de garantie- en waarborgregelingen aangepast. In de nieuwe versie is de dekkingsgraad aangepast en de naamswijziging van de Raad van Arbitrage doorgevoerd. Bekijk de nieuwe documenten en lees meer informatie.
Lees meer

Trends woningmarkt: Van vliegschaamte naar woonschaamte

Op nummer 10 in de top 10 trends voor de woningmarkt: Van vliegschaamte naar woonschaamte. Na vleesschaamte, vliegschaamte en bezorgschaamte spreken we nu ook van woonschaamte.
Lees meer

Het Webinar: “De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen en het reduceren van faalkosten in de bouw” gemist?

Op woensdag 23 juni 2021 organiseerde Woningborg Toetsing & Toezicht weer een GRATIS Webinar in kader van de Wet kwaliteitsborging (Wkb). Dit keer: De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen en het reduceren van faalkosten in de bouw. Dit Webinar had als doel de kansen en uitdagingen voor de Wkb en het reduceren van faalkosten in de bouw te identificeren en kennis te delen middels een rondetafelgesprek.
Lees meer

Wet kwaliteitsborging (Wkb) uitgesteld tot 1 juli voor zorgvuldige start

De beoogde inwerkingtredingsdatum van de Omgevingswet wordt met een half jaar verplaatst naar 1 juli 2022. Dat meldt minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in een brief aan beide Kamers. Ook de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) die aan de Omgevingswet is gekoppeld, zal hierdoor op 1 juli 2022 in werking treden.
Lees meer

Trends woningmarkt: Onverwachte concurrentie

Op nummer 9 in de top 10 trends voor de woningmarkt: Onverwachte concurrentie. Schaarste op de markt maken woningen tot een interessant product. Het leidt tot een veranderend speelveld. Huizen worden al lang niet meer alleen gekocht door particulieren.
Lees meer

Hét nieuwe Tv-programma op RTL 4: Heel Holland Woont!

Heel Holland Woont is een nieuw televisieprogramma op RTL 4 waarin alles over wonen aan bod komt.
Lees meer

Een huis kopen: Oud of nieuwbouw?

Je hebt besloten: je gaat een huis kopen. De eerste keuze die je dan moet maken is of je een bestaande woning wilt kopen of juist voor nieuwbouw wilt gaan. Beide opties hebben voordelen en nadelen die je goed wilt overwegen voor je je handtekening zet.
Lees meer

Woningborg-certificaten voortaan digitaal te ontvangen voor kopers!

Woningborg geeft kopers de mogelijkheid om hun Woningborg-certificaten voortaan digitaal te ontvangen!
Lees meer
Pagina 3 van 13