Nieuws

Reset alle filters
Er zijn 111 nieuwsartikelen gevonden

Legeskortingen en subsidieregeling bij proefprojecten WKI!

Er zijn momenteel al een behoorlijk aantal gemeenten die legeskortingen geven wanneer de kwaliteitsborging wordt uitgevoerd middels het WKI. Deze kortingen variëren van 10% tot 80% op de leges van de omgevingsvergunning.
Lees meer

Woningborg in de uitzending van "Doe Maar Duurzaam" op RTL Z!

In de uitzending van “Doe Maar Duurzaam” werd uitgebreid aandacht besteed aan Woningborg en het Woningborg Kwaliteitsborging Instrument (WKI).
Lees meer

Impact corona op de bouw - Bouw gaat door zoals gepland!

82% geeft aan door te gaan zoals gepland en 72% verwacht dat de markt blijft groeien
Lees meer

Trends Woningmarkt: Een huis bestel je gewoon online

In opdracht van Woningborg heeft adviesburo TwijnstraGudde een onderzoek uitgevoerd naar 10 trends op de woningmarkt. Naast “Traditioneel bouwen is nu toch echt verleden tijd” is het kopen van een huis online, een ontwikkeling met toekomstperspectief.
Lees meer

Comfortabele en energiezuinige 10 Ampèrevilla

In Nunspeet is dit jaar een 10 Ampèrevilla gerealiseerd. De 10 Ampèrevilla is het resultaat van een samenwerking van Eplucon en Allure Bouw. Wij spraken Koos Folmer (Commercieel directeur Eplucon) en Maarten Keizer (directeur Allure Bouw) over de bouw van hun Ampèrevilla.
Lees meer

Flevo Bouwmaatschappij bouwt woningen af van failliet Hettebouw

Goed nieuws voor de huiseigenaren met woningen die in aanbouw waren bij het failliete bouwbedrijf (Almere) Hettebouw. Woningborg heeft overeenstemming bereikt met Flevo Bouwmaatschappij voor het afbouwen van circa 100 woningen.
Lees meer

5 vragen aan... Elvira de Vos-van Vliet

Elvira is sinds 2009 werkzaam bij Woningborg. Zij begon als plan coördinator maar sinds juli 2020 heeft zij de stap gemaakt naar “Proces Manager”. Hoog tijd om eens kennis te maken met Elvira en erachter te komen wat deze nieuwe functie als “Proces Manager” nu eigenlijk inhoudt.
Lees meer

Technische ABC

Woningborg werkt momenteel hard aan de ontwikkeling en realisatie van het vernieuwde digitale Technische ABC. Begin 2021 zullen wij uw onderneming verder informeren over wanneer deze beschikbaar zal komen.
Lees meer

Woningborg visie 2021

Tijdens de drukbezochte digitale Meet & Greet sessies met de directieleden van Woningborg, zijn de plannen voor 2021 toegelicht. Heeft u dit gemist? Lees dan meer in dit artikel.
Lees meer

Wijzigingen Bijlage A Nieuwbouw per 1 januari 2021

De ontwikkelingen op gebied van installatie staan niet stil. Reden om per 1 januari 2021 een vernieuwde versie van artikel 4 uit Bijlage A te hanteren. Ook het verzoek om de tabel boilerinhoud te verduidelijken is meegenomen. De nieuwe versie is duidelijker en sluit beter aan bij de jongste ontwikkelingen en inzichten.
Lees meer
Pagina 2 van 12