Nieuws

Reset alle filters
Er zijn 85 nieuwsartikelen gevonden

Geluidshinder in relatie tot de buren

In de top 10 van klachten staat op 10 bij Woningborg: geluidshinder in relatie tot de buren. De geluidsoverlast betreft vrijwel altijd de geluidsoverdracht tussen naast elkaar gelegen woningen of boven elkaar gelegen appartementen. Wat zijn veel voorkomende oorzaken en wat kan er aan gedaan worden.
Lees meer

Theo de Ridder neemt afscheid van Woningborg

Financieel directeur Theo de Ridder, jarenlang een vast gezicht bij Woningborg, heeft per 1 juni afscheid genomen van woningborg.
Lees meer

5 vragen aan..... Gerlof Muntinga

Sinds 1 juni 2020 is Gerlof Muntinga als CFRO verantwoordelijk voor Financieel en Risico-management bij Woningborg. Tijd om verder kennis te maken door hem 5 vragen te stellen.
Lees meer

Bouwers zien de toekomst positief tegemoet

Woningborg informeerde bij bouwondernemingen, makelaars en projectontwikkelaars naar de verwachtingen voor de toekomst en de voortgang op de bouw. En het beeld is overwegend positief.
Lees meer

Woningborg staat 100% achter de Nederlandse bouw

‘De continuïteit en de werkgelegenheid in de bouwsector moeten gewaarborgd blijven om het woningtekort niet verder te laten oplopen’, zo meldt het ministerie van Binnenlandse Zaken in een gezamenlijke verklaring Samen doorbouwen aan Nederland van kabinet en bouwsector. Dit wordt door Woningborg volledig ondersteund.
Lees meer

Maurice Klaver over uitstel Wkb: Woningborg gaat door

Maurice Klaver, directeur Woningborg Toetsing en Toezicht, over het uitstel van WKB.
Lees meer

Interview Wytzejan de Jong in Cobouw

Wytzejan de Jong, directeur Woningborg, geeft interview in Cobouw over de impact van Corona en de veranderingen in de markt.
Lees meer

Enquete impact Corona maatregelen onder top 50

Woningborg informeerde bij haar top 50 deelnemende bouwondernemingen wat zij nu al merken van de maatregelen rondom Corona. Wat valt op?
Lees meer

Thuisonderwijs met de Technische ABC van Woningborg

Thuisonderwijs met de Technische ABC, zo ziet dat er uit!
Lees meer
Pagina 1 van 9