Vakantie en bijbaan voor student bedrijfseconomie of accountancy

Studeer je HBO-accountancy of bedrijfseconomie? Vind je werken met cijfers leuk, snap je de basisbeginselen van een jaarrekening en kun je zelfstandig werken? Zoek je een vakantiebaan voor 3 dagen per week en in het najaar een bijbaan (uren in overleg)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?

Woningborg Verzekeren verstrekt waarborgcertificaten aan kopers en opdrachtgevers voor bouwprojecten. Het certificaat biedt tijdens de bouw bescherming tegen de gevolgen van een faillissement van de bouwonderneming en na oplevering van de woning tegen bouwtechnische onvolkomenheden. Om de verzekeringsrisico’s goed te kunnen beoordelen toetst Woningborg elk jaar de financiële performance van bouwbedrijven aan de hand van o.a. de jaarrekening. Als medewerker van het Service Team ga jij ervoor zorgen dat de jaarcijfers van bouwondernemingen op de juiste wijze worden ingevoerd in ons systeem. Uiteraard gaan we jou uitleggen hoe je dat moet doen. Daarnaast ga je op de afdeling helpen bij hand-en-spandiensten zoals het verzenden van onze certificaten.

WERKEN BIJ WONINGBORG VERZEKEREN

Bij Woningborg Verzekeren werk je samen met circa 70 medewerkers om de kwaliteit van nieuwbouwwoningen in Nederland te garanderen. Voor de kopers, maar zeer zeker ook voor de 800 bij ons ingeschreven bouwondernemingen. Dat doen we met een groeiend aantal specialistische disciplines, die één resultaat gemeen hebben: financiële zekerheid voor iedereen die een nieuwbouwhuis wil kopen of laten bouwen.

ONS AANBOD

Wij bieden een zeer goed salaris, flexibiliteit in de indeling van je uren en de mogelijkheid om thuis je werkzaamheden uit te voeren.

IS DEZE FUNCTIE IETS VOOR JOU?

Solliciteer dan direct en mail je C.V. naar [email protected], t.a.v. Nicolle van Rossum. Wil je meer weten? Bel dan met 06-50742343. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.