<>f__AnonymousDelegate0`3[Microsoft.AspNetCore.Mvc.IUrlHelper,System.Object,Microsoft.AspNetCore.Html.IHtmlContent]

Salesmanager Zakelijk

Ben jij op zoek naar een boeiende rol als salesmanager Zakelijk? Woningborg Verzekeren, een toonaangevende en stabiele organisatie met meer dan 40 jaar ervaring, zoekt een nieuwe collega om ons team te versterken. Lees snel verder en ontdek hoe jij een essentiële rol kunt spelen in het waarborgen van de kwaliteit van (nieuw)bouwprojecten in Nederland!

Over ons

Bij Woningborg Verzekeren draait alles om Betrokkenheid, Betrouwbaarheid & Bekwaamheid. Al ruim 40 jaar zijn wij marktleider in het beschermen van kopers tegen faillissementen van bouwondernemingen. Met onze drie complementaire ondernemingen waarborgen we niet alleen tijdens de bouw maar ook na oplevering. We zijn trots op onze bijdrage aan de bouw van meer dan 1,1 miljoen woningen met een Woningborg-certificaat in Nederland.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die zich herkent in onze 3 kernwaarden en affiniteit heeft met de bouw-, bancaire- of verzekeringswereld.  

Door het acquireren en beheren van relaties en de (door)ontwikkeling van producten zorg je ervoor dat Woningborg een begrip wordt in de zakelijke markt. Je kent de markt, spelers, producten en de behoeften. Je weet dit door te vertalen in nieuwe en bestaande producten van Woningborg. Door jouw positieve houding en kansgerichte gedachtes zorg jij ervoor dat wij onze groeidoelstellingen kunnen blijven nastreven en realiseren. Je bent vraagbaak voor zakelijke relaties als het gaat om complexe vraagstukken en/of oplossingen. 

Op basis van jouw marktbewerkingsplan zorg je voor omzetgroei in de zakelijke portefeuille van Woningborg door het actief benaderen van woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers en aannemers. 

Wat bieden wij?

Wij investeren in een prettige werkomgeving en in vaardigheden en competenties voor de toekomst. Daarbij passen arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij wat er vandaag nodig is én die rekening houden met de toekomst. Zo bieden we onze medewerkers de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen.

Wij bieden jou:

•    Een marktconform salaris; 
•    Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
•    Hybride werken;
•    38 verlofdagen (op fulltime basis), waarvan 7 verplicht aangewezen verlofdagen;
•    Een uitstekende pensioenregeling; 
•    Volop training- en opleidingsmogelijkheden met een persoonlijk budget;
•    Reis- en thuiswerkvergoedingen;
•    Eenmalig budget voor het inrichten van je thuiswerkplek;
•    Aandacht voor vitaliteit & duurzame inzetbaarheid.

Jouw profiel

Je streeft naar optimalisatie en innovatie van onze dienstverlening, bent commercieel ingesteld, resultaatgericht, besluitvaardig en je onderhoudt jouw netwerk actief en bouwt deze uit. Je bent praktisch ingesteld, een teamplayer die denkt in mogelijkheden, met een echte “can do mentaliteit”. Je kunt scherp prioriteren, knopen doorhakken en onder alle omstandigheden het overzicht behouden.  Je hebt je Hbo-opleiding succesvol afgerond en hebt kennis en ervaring binnen de bouw- vastgoedsector en/of financiële dienstverlening met minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Wij zoeken jou!

Solliciteer

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal, motivatie en wat jij kunt bijdragen aan Woningborg. 
De werving-& selectieprocedure hebben wij uitbesteed aan Lake House Executive Search & Selection. Mail jouw cv en motivatie naar stephaniegriotti@lakehouse.nl. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Stephanie, 06-15504853. Wie weet zit je binnenkort met haar aan tafel!

N.B.: Voldoe je niet aan alle eisen maar spreekt deze functie jou wel aan? Laat het Stephanie weten; zij gaat graag hierover met je in gesprek.

Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een contract van Woningborg en we staan niet open voor interim/freelance opdrachten en/of kandidaten of acquisitie door bureaus. Alvast bedankt voor je begrip.