Coronavirus

Woningborg neemt maatregelen tegen het Coronavirus

13 maart 2020

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.
Woningborg volgt de richtlijnen van het RIVM en waar mogelijk zullen onze medewerkers thuiswerken. De gezondheid van onze medewerkers en bezoekers hebben voor ons topprioriteit. Daarom vragen we u indien mogelijk uw vraag te stellen via info@woningborg.nl. Op de meest gestelde vragen hebben wij antwoorden geformuleerd. Bedankt voor uw begrip. 


Is het kantoor van Woningborg geopend?

Op kantoor is een kernbezetting aanwezig om de bedrijfsprocessen te garanderen. Wij raden echter aan alleen naar ons kantoor te komen indien noodzakelijk. Afspraken met externe bezoekers worden waar mogelijk telefonisch of per mail afgehandeld. Heeft u een bezoek gepland, neem vooraf contact op met degene(n) met wie u een afspraak heeft.

Gaan bezoeken o.a. op de bouwplaats door?

Bouwplaatsinspecties en metingen gaan waar mogelijk door. Wij houden ons aan het het protocol Samen veilig doorwerken en hebben enkelen aanvullende maatregelen. Meer informatie vind u hier. 

Gaan metingen en/of bezoeken bij bewoonde huizen door?

Indien mogelijk wordt het telefonisch afgehandeld. Indien een bezoek gewenst of noodzakelijk is wordt dit in overleg met de betrokkenen gepland. In het geval van metingen of bezoeken bij u thuis: Als u kucht, hoest en/of verkouden bent of heeft u andere Corona-gerelateerde (ook lichte) klachten dient u dit ons zo spoedig mogelijk te melden. Wij zullen de meting in overleg met u verzetten. Dit geldt ook voor bewoners van naastgelegen woningen wanneer er voor het uitvoeren van een geluidmeting die woning door de Woningborg medewerker moet worden betreden.

Gaan geplande kennissessies en trainingen door?
Nee, geplande sessies tot en met mei worden verplaatst naar een later moment. Het is niet nodig opnieuw in te schrijven als u al ingeschreven was voor een van de sessies. U ontvangt bericht over de nieuwe datum en kan dan aangeven of u deel wilt nemen.

Ontvang ik nog wel mijn certificaat of andere schriftelijke berichtgeving?

Ja, de bedrijfsprocessen van Woningborg zijn gewaarborgd met behulp van een kernbezetting en via thuiswerken.

Is Woningborg telefonisch bereikbaar?

Ja, de bedrijfsprocessen van Woningborg zijn gewaarborgd met behulp van een kernbezetting en via thuiswerken.