Theo de Ridder neemt afscheid van Woningborg

03 juni 2020

Financieel directeur Theo de Ridder, jarenlang een vast gezicht bij Woningborg, heeft per 1 juni afscheid genomen van woningborg. Na bijna 36 jaar heeft hij aangegeven meer tijd aan zijn familie te willen besteden en het rustiger aan te willen doen. Woningborg heeft grote waardering voor het werk dat Theo al die jaren voor Woningborg heeft verzet en wij kunnen zijn wens alleen maar respecteren.

Ook velen van jullie gaven aan hem te gaan missen als iemand waar men altijd terecht kon en die op pragmatische wijze meedacht. Iemand die het klappen van de zweep kent.

Het zal voor Woningborg een uitdaging zijn om zo’n grote schat aan ervaring op te vullen. Gelukkig geeft ook Theo zelf aan dat we in de persoon van Gerlof Muntinga een goede opvolger hebben gevonden.

Gerlof was al enige tijd bij Woningborg betrokken als adviseur en heeft afgelopen tijd samen met Theo gezorgd dat kennis en ervaring niet verloren zijn gegaan en de continuïteit op het financieel vlak gewaarborgd blijft.

Vanwege de corona-maatregelen hebben wij geen afscheidsreceptie kunnen houden, maar in kleine kring hebben wij Theo bedankt voor zijn inzet en wensen hem alle goeds toe.