Kamphuis grote winnaar bij SKB Awards 2021

01 oktober 2021

De jaarlijkse uitreiking van de SKB Awards heeft deze editie wel een heel bijzonder tintje: felgroen en donkerblauw om precies te zijn. Dat zijn namelijk de kleuren van Bouwbedrijf Kamphuis uit Geesteren, dat maar liefst drie keer op de eerste plaats staat. Zowel in de categorie Kopersbegeleiding en Meer-en Minderwerk als in Oplevering scoort het bedrijf boven de 9 en houdt daarmee de nummers 2 en 3 achter zich. Wij zijn hartstikke trots op deze bij Woningborg aangesloten bouwer!

Bouwbedrijven die zichzelf SKB’er noemen, zijn aangesloten bij Stichting Klantgericht Bouwen. Deze bedrijven bouwen nieuwbouwwoningen en hebben klantgericht ondernemen hoog in het vaandel staan. Speciaal voor hen organiseert de stichting een jaarlijkse exclusieve prijsuitreiking.

Lees hier alles over de winnaars en ontdek wie de nummers 2 en 3 zijn...

Samenwerking SKB en Woningborg

Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) en Woningborg slaan de handen ineen om de kwaliteit in de bouw verder te vergroten. Het klanttevredenheidsonderzoek van SKB maakt de kwaliteit van Woningborg deelnemers aantoonbaar en zorgt dat bouwers hun kwaliteit gericht kunnen verbeteren. Lees meer over het speciale aanbod voor Woningborg deelnemers.

Speciaal aanbod