Coronavirus

Hoe gaat Woningborg om met het Coronavirus?

19 maart 2020

In Nederland gelden vanaf 15 maart 2020 aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Woningborg volgt de richtlijnen van het RIVM en waar mogelijk zullen onze medewerkers thuiswerken. De bedrijfsvoering van Woningborg gaat wel door. Met behulp van thuiswerken en een kernbezetting zorgen wij er voor dat processen doorlopen. 

We willen u vragen om indien mogelijk uw vraag te stellen via info@woningborg.nl.  Bedankt voor uw begrip.

Maatschappelijke taak

Wij zien het als onze maatschappelijke taak om in deze onvoorspelbare tijd klaar te staan voor bouwondernemingen en kopers. Op korte én lange termijn. We bieden ondersteuning met het geven van informatie en blijven doorgaan met het accepteren van plannen.

We hebben echter op dit moment wel met een bijzondere situatie te maken. Het is onzeker hoe lang de Coronacrisis gaat duren en wat de uitwerking hiervan is op de bouw. Op dit moment vinden op de bouwplaatsen nog werkzaamheden plaats. Maar het kan niet worden uitgesloten dat ook bouwplaatsen worden gesloten of stilvallen wegens gebrek aan personeel en/of materiaal.

Ook als de economische situatie verslechtert zullen wij continuïteit waarborgen, zoals Woningborg de afgelopen 40 jaar heeft gedaan. We monitoren de nieuwe risico’s van deze uitzonderlijke situatie zorgvuldig en het opstarten van een nieuwe bouwlocatie in de huidige situatie wordt weloverwogen gedaan. Dát is de kernfunctie van ons bedrijf.