eengezinshuizen in aanbouw.jpg

Het Technisch ABC van Woningborg

02 juli 2021

GOED EN DEUGDELIJK WERK MET HET TECHNISCH ABC

Bij de Woningborg Garantie- en Waarborgregelingen hanteren we de criteria van het Bouwbesluit en goed en deugdelijk werk.

De criteria van goed en deugdelijk werk zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring met klachten van kopers en het toetsen en inspecteren van nieuwbouw- en transformatieplannen. Dit maakt Woningborg tot dé kennispartij op het gebied van nieuwbouwwoningen en -projecten. 

Omdat we het belangrijk vinden om onze kennis te delen, biedt Woningborg al jaren het Technisch ABC aan. Het ABC is een praktische vertaling van het Bouwbesluit van de overheid en nog veel meer. We gaan dieper in op toepassing en uitwerking van de materie, waar het Bouwbesluit de randvoorwaarden aangeeft.

Een praktisch, digitaal naslagwerk in elke fase van uw project!

In het recentelijk vernieuwde, volledig digitale Technisch ABC vindt u ruim 250 artikelen met betrouwbare, waardevolle en duidelijk onderbouwde technische adviezen, die u helpen om te voldoen aan de regels die de overheid stelt, de kwaliteit steeds te verhogen en faalkosten te voorkomen. 

Het Technisch ABC is beschikbaar met een van de aantrekkelijke abonnementen voor grote en kleine ondernemingen voor een vriendelijke prijs. 

Neem snel een kijkje 

Woningborg Technische ABC

Kan ik met mijn oude inloggegevens ook inloggen op het nieuwe Technisch ABC?

Nee, het vernieuwde Technisch ABC is alleen volledig beschikbaar met een van de nieuwe, aantrekkelijke abonnementen voor kleine en grote ondernemingen. Meer informatie over de verschillende abonnementen vindt u op www.technischabc.nl/abonnementen

Kan ik nog gebruik maken van het oude Technisch ABC?

Vanaf maandag 12 juli 2021 zal het oude Technisch ABC niet meer beschikbaar zijn. Het vernieuwde Technisch ABC is  beschikbaar met een van de nieuwe, aantrekkelijke abonnementen voor kleine en grote ondernemingen. Meer informatie over de verschillende abonnementen vindt u op www.technischabc.nl/abonnementen

Is het nieuwe Technisch ABC inbegrepen voor ingeschreven ondernemers?

Nee, het nieuwe Technisch ABC is niet inbegrepen voor ingeschreven ondernemers. Deze is volledig beschikbaar met een van de aantrekkelijke abonnementen. Dit geldt voor zowel ingeschreven als niet ingeschreven ondernemingen.

Waar kan ik meer informatie vinden over het nieuwe Technisch ABC?

U kunt meer informatie vinden via www.technischabc.nl

Welke abonnementen zijn er?

Meer informatie over de verschillende abonnementen en hoe u deze kunt afsluiten vindt u op www.technischabc.nl/abonnementen

Heeft u andere vragen?

Voor verdere vragen kunt u mailen naar www.technischeabc@woningborggroep.nl of bel ons via 0182 58 00 04