Woningborg gebouw.png

Digitaal ondertekenen & Woningborg Portaal

26 november 2020

Om onze ingeschreven ondernemingen beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij twee nieuwe tools ontwikkeld. Woningborg is recentelijk een samenwerking aangegaan met ValidSign waardoor we documenten voortaan digitaal kunnen ondertekenen.

De tweede tool is het Woningborg Portaal. Dit is een digitale omgeving waar straks met één druk op de knop het Risico Totaal Overzicht (RTO), ook wel bekend als obligo-overzicht, beschikbaar is.

Digitale ondertekening

Documenten zoals Algemene Voorwaarden, zekerheden en planovereenkomsten worden op dit moment nog op papier ondertekend door uw onderneming en Woningborg.

Woningborg is recent een samenwerking aangegaan met ValidSign, waardoor we deze documenten digitaal kunnen ondertekenen met beide partijen.

Hierdoor versnellen we het proces en verkleinen we de impact op het milieu door minder papier te gebruiken.

Om uw toestemming te krijgen voor digitaal ondertekenen, heeft u een brief van ons ontvangen.

Woningborg Portaal

In november lanceren wij het Woningborg Portaal. Een digitale omgeving waar straks met één druk op de knop het Risico Totaal Overzicht (RTO) van uw onderneming beschikbaar is.

Het RTO staat ook wel bekend als obligo-overzicht. Om u toegang te kunnen geven tot het nieuwe portaal, hebben wij uw toestemming nodig. Dit doen wij met behulp van het nieuwe digitale ondertekenen.

Mijn Woningborg

Vooralsnog blijft Mijn Woningborg naast het Woningborg Portaal bestaan. Mijn Woningborg blijft dus de plaats waar u benodigde documenten voor onder andere planaanmeldingen kunt vinden.

Stel een vraag

Contact

Woningborg pand.jpg
Woningborg Portaal