Chepp, de gebruiksvriendelijke app voor al uw bouwinspecties

16 juli 2020

Chepp is de gebruiksvriendelijke app voor al uw inspecties. U kent het misschien al als de app die Woningborg gebruikt voor de inspecties van het Woningborg Kwaliteitsborging Instrument (WKI). Als u Chepp gebruikt tijdens een WKI project dan is een licentie inbegrepen in het project. Wilt u nog meer met Chepp kunnen doen? Zoals werken met tickets op tekening of gebruikmaken van Chepp bij andere projecten. Kies dan voor een eigen licentie zonder beperkingen. 

Uitvoeren van toezicht op de bouwplaats met Chepp

Voor het vastleggen van de kwaliteit op de bouwplaats, kunt u als ondernemer inloggen in de app “Chepp” of op de website https://online.go2chepp.nl. De app en website kunt u door elkaar gebruiken. Chepp laat u weten wat u voor welk bouwdeel moet vastleggen. U motiveert eerst zelf waarom u vindt dat onderdelen van goede kwaliteit zijn of (nog) niet. Mocht onverhoopt de Woningborg plantoetser of de inspecteur van Woningborg niet akkoord zijn met uw antwoord op de verstrekte opdracht, kan een vervolgopdracht aangemaakt worden, die ook weer ingepland wordt ter beoordeling. U krijgt dit automatisch weer in Chepp te zien.

WKI Toezichtrapportage

De voortgang van het toezicht bij WKI kunt u zelf monitoren in Chepp middels het samenvattingsrapport. Dit rapport wordt elke 2 weken door Woningborg verstrekt. Maar kunt u ook op elk gewenst moment zelf uitdraaien. Klik hiervoor op het icoon rechtsboven en vervolgens op Toezichtrapportage Samenvatting. 

Naast de samenvattingsrapportage is het tevens mogelijk om de uitgebreide versie van de rapportage te downloaden, hierin zijn alle gemaakte controles te herleiden. 

Deze en andere mogelijkheden zijn onderdeel van Chepp. Als u een project start met Woningborg Kwaliteitsborging (WKI) dan is een licentie inbegrepen in het project. Wilt u nog meer met Chepp kunnen doen? Zoals werken met tickets op tekening of gebruikmaken van Chepp bij andere projecten. Kies dan voor een eigen licentie zonder beperkingen. 

Meer informatie over WKI en Chepp?

Wilt u meer informatie over het starten van een pilot Kwaliteitsborging en het werken met Chepp? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Ook interessant