bouwplaats11183.jpg

5 redenen om voor Woningborg te kiezen

 1. Handig en verstandig voor kopers
  Kopers die in aanmerking willen komen voor de Nationale Hypotheek Garantie hebben een woning met keurmerk van de Stichting GarantieWoning (zoals verstrekt aan de Woningborg-regelingen) nodig. Ook verplichten geldverstrekkers vaak zo’n keurmerk. Daarnaast zijn kopers zich steeds meer bewust van de financiële risico’s bij het kopen en bouwen van een huis. Dit risico is verzekerd met de Garantie- en Waarborgregeling van Woningborg.
 2. Goed voor uw imago
  Al 40 jaar verstrekken we certicaten voor meer dan 70% van alle nieuwbouwwoningen. Logisch dat u profiteert van onze kennis en ervaring.
 3. Expertise van Woningborg
  De Woningborg-specialisten ondersteunen u met hoogwaardige juridische en technische adviezen op het gebied van planvoorbereiding, uitvoering en nazorg. Verder ontvangt u de Technische en Juridische ABC en organiseren we vanuit de Academy kennissessies over verschillende thema’s.
 4. Efficiënte bemiddeling
  Als u een geschil van technische aard heeft met uw koper kan Woningborg in veel gevallen bemiddelen. In ongeveer 85% eindigt zo’n bemiddeling in een passende oplossing, wat kostbare en langslepende procedures voorkomt.
 5. Scherpe tarieven
  Woningborg houdt de tarieven voor het verstrekken van Woningborg-certificaten laag. Zeker gezien alle extra’s die Woningborg biedt.