Woningborg-certificaat-afbouw-zakelijk.png

Beleggers willen geen zak geld...

Robert Steenbrugge – de energiek ogende – commercieel directeur van ontwikkelende bouwer Stebru hoeft niet lang na te denken als hij antwoordt op de vraag waarom iedere opdrachtgever de certificaten van Woningborg zou moeten gebruiken.

“Niemand wil een zak geld als er tussentijds problemen ontstaan. Daar zit je als belegger of investeerder niet op te wachten. Je wilt dat je project zo snel mogelijk wordt afgebouwd en dat de huurstroom op gang komt.”

Het is dé reden dat Stebru haar klanten het Woningborg Certificaat Zakelijk aanbiedt. De verzekeraar waarmee hij vanaf de start van zijn eigen familiebedrijf in 2005 intensief samenwerkt.

Beleggers willen geen zak geld... zij willen dat hun project wordt afgebouwd!

 

Meer financiële armslag

Maar er zijn meer overwegingen. “Iedere ondernemer heeft behoefte aan meer financiële armslag. Bankgaranties leggen een enorm beslag op de liquiditeit en dat staat de groei van je bedrijf in de weg. De waarborgproducten van Woningborg hebben ons ruimte gegeven om te groeien.

Stebru heeft te maken met complexe vraagstukken van met name internationale investeerders. Maatwerkoplossingen zijn daarom essentieel. Het is van belang met je klant in gesprek te gaan en te kijken wat dan de mogelijkheden en alternatieve oplossingen zijn.

We hebben ervaren dat Woningborg daar altijd voor open staat. Zij hebben dezelfde mentaliteit als Stebru en hanteren een moderne, open werkstructuur. Met korte communicatielijnen, kennisdeling en innovatie als spil.”

Steenbrugge ziet het ook als zijn verantwoordelijkheid om met gedegen financiële producten te werken.

“Ontwikkelen is immers, naast vooruitkijken, je verdiepen in de wensen en belangen van je zakelijke klant. Een afbouwwaarborg maar ook een herstelwaarborg zijn vanuit dat klantbelang belangrijke onderdelen.”

100% ZEKERHEID

“Woningborg zorgt dat afbouw gegarandeerd en tijdig plaatsvindt. En dat is veel meer dan een bankgarantie kan bieden. Zeker in een opgaande markt waarin alles steeds duurder wordt.

Het Woningborg Certificaat Zakelijk geeft deze zekerheid met haar kwaliteitsborging.

Meer informatie

Foto zakelijk T.jpg
Thijs Mol
Thijs Mol