Schermafbeelding 2020-11-27 om 14.50.35.png

Oude Technisch ABC niet meer beschikbaar per 12 juli 2021

Zoals eerder aangeven, komt met de livegang van het vernieuwde, volledig digitale Technisch ABC, het oude Technisch ABC te vervallen. Dat moment is nu echt aangebroken.

Om deze reden is het oude Technisch ABC via www.technische-abc.nl niet meer beschikbaar.
Dit betekent dat u vanaf nu geen gebruik meer kunt maken van het oude Technisch ABC en hiermee uw oude licentie dan ook komt te vervallen.

Het nieuwe Technisch ABC is te vinden via de link: www.technischabc.nl. Hier kunt u ook meteen meer informatie vinden over de verschillende abonnementsvormen en hoe deze af te sluitenHet vernieuwde Technisch ABC is alleen volledig beschikbaar met een van de aantrekkelijke abonnementen voor kleine en grote ondernemingen. 

Als u al een abonnement heeft afgesloten voor het nieuwe Technisch ABC, dan kunt u hier uiteraard gebruik van blijven maken.

LET OP: U kunt uw licentie + inloggegevens voor het oude Technisch ABC dus niet meer gebruiken om in te loggen op het vernieuwde Technisch ABC.

Veel gestelde vragen

Kan ik met mijn oude inloggegevens ook inloggen op het nieuwe Technisch ABC?

Nee, het vernieuwde Technisch ABC is alleen volledig beschikbaar met een van de nieuwe, aantrekkelijke abonnementen voor kleine en grote ondernemingen. Meer informatie over de verschillende abonnementen vindt u op www.technischabc.nl/abonnementen

Is het nieuwe Technisch ABC inbegrepen voor ingeschreven ondernemers?

Nee, het nieuwe Technisch ABC is niet inbegrepen voor ingeschreven ondernemers. Deze is volledig beschikbaar met een van de aantrekkelijke abonnementen. Dit geldt voor zowel ingeschreven als niet ingeschreven ondernemingen.

Kan ik nog gebruik maken van het oude Technisch ABC?

Vanaf maandag 12 juli 2021 zal het oude Technisch ABC niet meer beschikbaar zijn. Het vernieuwde Technisch ABC is  beschikbaar met een van de nieuwe, aantrekkelijke abonnementen voor kleine en grote ondernemingen. Meer informatie over de verschillende abonnementen vindt u op www.technischabc.nl/abonnementen

Waar kan ik meer informatie vinden over het nieuwe Technisch ABC?

U kunt meer informatie vinden via www.technischabc.nl

Welke abonnementen zijn er?

Meer informatie over de verschillende abonnementen en hoe u deze kunt afsluiten vindt u op www.technischabc.nl/abonnementen

Heeft u andere vragen?

Voor verdere vragen kunt u mailen naar www.technischeabc@woningborggroep.nl of bel ons via 0182 58 00 04

Het vernieuwde Technisch ABC van Woningborg

Contact

Woningborg gebouw.jpg
Technisch ABC