Academy.jpg

WTT Thema event: webinar Wkb en Houtskeletbouw (live stream met publiek)

datum:
dinsdag 12 april 2022
tijd:
10:00 - 11:30 uur
locatie:
The Greenhouse Rooftop Studio, Televisiestraat 2, 2525 KD Den Haag
kosten:

Gratis

Houtskeletbouw kent sterke prestaties op het gebied van energie, akoestische en thermische isolatie. U moet vanaf  1 januari 2023 voldoen aan het Bouwbesluit én de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Wat is de impact van de invoering van deze wet? Wat betekent het voor u, hoe gaat dit in de praktijk? Om deze onduidelijkheden weg te nemen organiseert Woningborg Toetsing en Toezicht (WTT) het thema event: Wkb en Houtskeletbouw.

Maurice Klaver, Directeur Woningborg Toetsing & Toezicht: 

“Het is belangrijk dat al onze stakeholders goed zijn toegerust om zowel de Omgevingswet als de Wkb te kunnen uitvoeren. WTT helpt u middels dit thema event graag op weg om samen maximaal voorbereid te zijn op de Wkb.”

WTT Thema event: Wkb en Houtskeletbouw

Tijdens dit event brengen onze eigen expert Jacques van der Krogt en gastspreker Mariëtte Willems van Centrum Hout u kennis bij ten aanzien van wet- en regelgeving en bouwkwaliteit. Zij geven inzicht in de certificering van producten die van toepassing zijn voor de houtskelet-bouwsector en lichten toe hoe om te gaan met de Wkb. Zo bent u goed voorbereid en kunt u anticiperen op het in werking treden van de Wkb.

Volg de livestream of kies ervoor om op locatie aanwezig te zijn. Uiteraard is het op locatie mogelijk om te netwerken en met elkaar verder te praten over dit onderwerp.

 

Uw sprekers

Jacques van der Krogt

Jacques heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vastgoed. Hij is daarmee een expert op het gebied van bouw en vastgoed en is nauw betrokken bij de veranderingen die de Wet kwaliteitsborging met zich mee gaan brengen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling op het gebied van business development voor het Woningborg Kwaliteitsborging Instrument.

 

Mariëtte Willems

Mariette is al 35 jaar werkzaam in de bouwwereld. Zij werkte o.a. bij adviesbureaus, toeleveranciers en als aannemer. Momenteel is zij als Adviseur Techniek en Regelgeving werkzaam bij de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT). Hierbij zijn bedrijven aangesloten die produceren onder KOMO certificatie en duurzaam geproduceerd hout toepassen. De NBvT en VVNH (houthandel) werken samen binnen Centrum Hout, hét aanspreekpunt voor hout en houtproducenten in Nederland. Daarnaast is Mariëtte secretaris van de sectie Houtbouwsystemen.

Voor wie is deze webinar?

  • Timmerfabrikanten
  • Leveranciers houtbouwsystemen waaronder houtskeletbouw, kruislaaghout (CLT), modulebouw of secundaire gevel- of dak elementen.

Aanmelden

Meld u aan via de rode buttons door te kiezen voor het live bijwonen of het volgen van de livestream vanuit uw eigen plek.