Academy

Woningborg-medewerkers hebben dagelijks contact met kopers, aannemers, projectontwikkelaars, makelaars, notarissen en andere belanghebbenden rond woningbouw. Dat maakt Woningborg tot dé kennispartij in de woningbranche. Kennis die we graag met u delen.
Lees meer

Er zijn 8 cursussen gevonden

Kennissessie Private Kwaliteitsborging

10 dec 2019
Wilt u de kwaliteit van uw nieuwbouwprojecten verbeteren en aantonen? Dat kunt u doen in samenwerking met een onafhankelijke partner als Woningborg Toetsing en Toezicht.
Lees meer

Overeenkomsten en voorwaarden

Tijdens deze cursus gaan we dieper in op de modelovereenkomsten en de Garantie- en waarborgregeling. Er is er volop ruimte voor vragen uit de praktijk.
Lees meer

Cursus Overeenkomsten en voorwaarden - makelaar

Tijdens deze cursus voor makelaars gaan we dieper in op de modelovereenkomsten en de Garantie- en waarborgregeling van Woningborg.
Lees meer

Van aankoop tot oplevering

Steeds vaker volgen kopers kritisch de uitvoering van de bouwactiviteiten van hun nieuwe woning. Tijdens de uitvoering zitten ze met allerlei vragen. Krijg meer inzicht in wat de koper kan en mag verwachten bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.
Lees meer

Nazorg en garantieregeling

Verdiep u in het juist inschatten van een klachtmelding en voorkom escalaties. In deze cursus gaan we dieper in op klachtafhandeling op basis van de garantievoorwaarden. Welke klachten zijn terecht en welke niet?
Lees meer

Bouwfouten

Tijdens de presentatie ‘Bouwfouten in de praktijk’ laten we de Top 10 van veel voorkomende bouwfouten zien. Zie waar zaken in de praktijk anders gaan dan gepland en waar dus faalkosten ontstaan.
Lees meer

Luchtdicht bouwen

Luchtdichtheid is een belangrijk aspect van bouwen én binnen het energieprestatievraagstuk wordt de luchtdichtheid van een woning steeds belangrijker.
Lees meer

Transformeren van gebouwen

Woningborg Advies begeleidt deze transformatieprojecten op bouwkundig vlak al vele jaren. Deze praktische kennis en ervaring delen wij graag met u.
Lees meer